Alle typer saler

Kari har alltid et utvalg av nye kvalitetssaler på lager, innen disiplinene dressur, sprang og kombinert. Klikk på linkene under for de merkene Kari har et godt utvalg av. Hvis Kari ikke har sal som passer, kan hun bestille.

Du kan også bestille Kari til å hjelpe deg med kjøp av nye eller brukte saler som du samler inn selv. Vær da oppmerksom på at å finne riktig sal til hesten din og til deg er en tidkrevende prosess, og at Kari tar betalt for hver avtale/stallbesøk.

Jeremy Rudge:

Jeremy Rudge sin filosofi er å tilpasse hver enkelt sal individuelt til hest og til rytter. Kari har et utvalg av de ulike modellene. Du kan også få "skreddersydd" en Jeremy Rudge sal på mål og med et design som ingen andre har maken til. Jeremy Rudge lager også gjorder og stigremmer av meget god kvalitet.  

https://jeremyrudgesaddlery.co.uk/

 

Fairfax:

Fairfax lager konkurransesaler, gjorder og hodelag for profesjonelle ryttere og for eliteryttere. Bak enhver Fairfax-sal, gjord eller hodelag ligger flere års testing som er utført etter metoder som vitenskapen har tatt i bruk når de skal publisere sine forskningsresultater.

www.fairfaxsaddles.com/

 

 

Kent & Masters:

Kent & Masters er en prisgunstig kvalitetssal som lages i mange ulike modeller for ulike typer hester, samt en egen ponniserie. Hver av modellene har mange tilpasningsmuligheter.

https://www.kentandmasters.co.uk/

 


Peter Horobin:

Peter Horobin lager kvalitetssaler med den revolusjonerende bommen "Stride Free", som gir svært god skulderfrihet til hesten.

Salene lages individuelt til deg og din hest. 

https://horobin.com.au/